ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Έχουμε πετύχει όσο είναι δυνατόν τα χαμηλότερα έξοδα αποστολής.

Στο καλάθι θα βρείτε ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας κάποιες επιλογές που αφορούν τα έξοδα αποστολής.

Επιλέξτε τον νομό που ανήκετε για να δείτε το ποσό των εξόδων αποστολής που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Αμέσως θα εμφανιστούν οι επιλογές που θα πρέπει να επιλέξετε. Στην περίπτωση που η παραγγελία είναι παραπάνω από τα αναγραφόμενα κιλά, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 57 13 798 ( Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 19:00 ) να ενημερωθείτε για το κόστος.

  • Κατ’ εξαίρεση στις παρακάτω περιοχές οι παραγγελίες άνω των 25,00€ θα αποστέλλονται δωρεάν.

Περιοχές που εξυπηρετούνται δωρεάν: Αθήνα (κέντρο), Νέος Κόσμος, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Πετράλωνα, Ταύρος, Ηλιούπολη, Υμηττός, Δάφνη, Παγκράτι, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδί, Βύρωνας, Καισαριανή, Αργυρούπολη, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Καλαμάκι, Ελληνικό.

  • Για τις περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω αλλά είναι οι αμέσως κοντινότερες οι παραγγελίες άνω των 50,00€ θα αποστέλλονται δωρεάν.
  • Για τις πολύ απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής οι παραγγελίες άνω των 80,00€ θα αποστέλλονται δωρεάν.

Σημείωση: Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι παραγγελίες άνω των 80,00€ παραδίδονται δωρεάν στην μεταφορική εταιρία της αρεσκείας σας. Τα έξοδα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σημαντική σημείωση: Όλες οι παραγγελίες που φέρουν έξοδα αποστολής παραδίδονται την ίδια ημέρα εκτός της περίπτωσης που δεν υπάρχει κάποιο προϊόν ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημά μας!

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές (περιοχές εκτός πρωτεύουσας νομού, μεγάλου αστικού κέντρου, πρωτεύουσας νησιού), οι παραγγελίες θα παραλαμβάνονται από την κοντινότερη μεταφορική εταιρία της περιοχής σας ή την κοντινότερη εταιρία courier.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ:
Για τις παραγγελίες που έχουν επιλεγεί να σταλούν με αντικαταβολή και είναι εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, η αποστολή τους θα γίνεται αποκλειστικά με την ACS courier και όχι με τις μεταφορικές εταιρίες. Μόνο σε παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου Αττικής υπάρχει δυνατότητα αποστολής με δικά μας μεταφορικά μέσα, όπου θα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον οδηγό την ώρα της παραλαβής.

*Σημαντική σημείωση: Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους (όπως σε ενυδρεία, σπιτάκια κ.λ.π.) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης ( τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 57 13 798 ).

Σημείωση για τις δωρεάν παραδόσεις:

Για την Αθήνα οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη για παραγγελίες που γίνονται μέχρι την Παρασκευή 18:00.

Για την υπόλοιπη Αττική οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται κάθε Παρασκευή για παραγγελίες που γίνονται μέχρι την Τετάρτη 18:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά την παράδοση του δέματος οφείλετε να ελέγξετε για τυχόν φθορές το δέμα σας  μπροστά στον μεταφορέα ειδάλλως η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν διαπίστωση φθοράς μετά το πέρας της παράδοσης.