ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

– Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι:

– Αθήνα – Θεσσαλονίκη → 2-5 εργάσιμες ημέρες

– Νησιωτικές – Ηπειρωτικές περιοχές → 3-6 εργάσιμες ημέρες

– Απομακρυσμένες – Δυσπρόσιτες περιοχές → 6+ εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη δυσκολία παράδοσης στον κάθε προορισμό.

Οι αποστολές με courier γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00 αναλόγως τα δρομολόγια των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών και των courier.

Προσοχή: Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία στην εταιρεία Ταχυμεταφορών. Με το που παραδώσουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ώστε να γνωρίζετε πότε ακριβώς παραδόθηκε.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

Σημείωση για τις δωρεάν παραδόσεις:

Περιοχές που εξυπηρετούνται δωρεάν καθημερινά: Αθήνα (κέντρο), Νέος Κόσμος, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Πετράλωνα, Ταύρος, Ηλιούπολη, Υμηττός, Δάφνη, Παγκράτι, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδί, Βύρωνα, Καισαριανή, Αργυρούπολη, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Καλαμάκι, Ελληνικό.

  • Για την υπόλοιπη Αθήνα οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη για παραγγελίες που γίνονται μέχρι την Παρασκευή 18:00.
  • Για την υπόλοιπη Αττική ή στις μεταφορικές εταιρίες, οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται κάθε Παρασκευή για παραγγελίες που γίνονται μέχρι την Τετάρτη 18:00.
  • Για τις περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω αλλά είναι οι αμέσως κοντινότερες οι παραγγελίες άνω των 50,00€ θα αποστέλλονται δωρεάν.
  • Για τις πολύ απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής οι παραγγελίες άνω των 80,00€ θα αποστέλλονται δωρεάν.
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι παραγγελίες άνω των 80,00€ παραδίδονται δωρεάν στην μεταφορική εταιρία της αρεσκείας σας. Τα έξοδα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σημαντική σημείωση: Όλες οι παραγγελίες που φέρουν έξοδα αποστολής παραδίδονται την ίδια ημέρα εκτός της περίπτωσης που δεν υπάρχει κάποιο προϊόν ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημά μας!

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές (περιοχές εκτός πρωτεύουσας νομού, μεγάλου αστικού κέντρου, πρωτεύουσας νησιού), οι παραγγελίες θα παραλαμβάνονται από την κοντινότερη μεταφορική εταιρία της περιοχής σας ή την κοντινότερη εταιρία courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά την παράδοση του δέματος οφείλετε να ελέγξετε για τυχόν φθορές το δέμα σας  μπροστά στον μεταφορέα ειδάλλως η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν διαπίστωση φθοράς μετά το πέρας της παράδοσης.